Makkelijk en snel een verantwoorde oplossing in glutenvrije hondenkoekjes

Glutenvrije hondenkoekjes zijn een smaakvolle oplossing

Als jouw hond een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten in voedsel heeft dan zijn glutenvrije hondenkoekjes de ideale oplossing. Deze bevatten eiwitten uit slechts één dierlijke bron. De meest voorkomende allergieën ontstaan bij kip-, rund- of varkensproducten. Als je merkt dat je hond zich niet helemaal happy voelt na het eten van die producten dan kan er iets aan de hand zijn. Juist voor die honden zijn er glutenvrije hondenkoekjes. Vol van smaak en erg gezond. Je verwent er je hond mee én je verlaagt de kans op huid- of darmproblemen zoals jeuk, roos of diarree.

Een pakket op maat

Omdat de behoefte van elke hond anders is, moeten de hondenkoekjes zonder gluten ook passen bij de voorkeuren van je viervoeter. Daarom zijn er verschillende pakketten beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Kies een pakket dat in haar geheel geen kip, rund of varken bevat en daarom voor jouw hond met een allergie geheel veilig is. Daarnaast zijn deze boxen allemaal vrij van gluten en granen.

Ook leuk om weg te geven

Het geeft natuurlijk een prettig gevoel om je hond eens lekker te verwennen met snacks die verantwoord zijn en daarbij heerlijk smaken. Het is een geweldige gift voor de verjaardag van je hond of voor zomaar tussendoor. Maar denk eens aan hoe leuk het is om zo’n pakket cadeau te doen aan iemand anders. Ken jij in je familie- of vriendenkring een baasje met een hond die allergisch of intolerant is? Overweeg dan om deze een heerlijk pakket te schenken dat vrijwel zeker in de smaak zal vallen.

Eenvoudig een pakket bestellen

Het is prettig om te weten dat een pakket als dit gemakkelijk online besteld kan worden. Via de website van Bellobox kan het ruime assortiment aan pakketten vol lekkere en verantwoorde snacks uitgekozen worden. Er is door middel van de beschrijving te lezen wat er in het pakket zit. Ook als je op zoek bent naar andere dozen met lekkere snacks ben je op deze website aan het goede adres. In een paar klikken zorg je ervoor dat de doos binnenkort bij jou op de stoep staat. Daarbij kun je er voor kiezen om dit éénmalig, zes maanden lang of twaalf maanden lang laten doen. Zo ben jij ook de komende tijd verzekerd van een doos vol glutenvrije hondenkoekjes voor je trouwe viervoeter.