Stalen deuren van Mr-Noir betaalbaar en hoge kwaliteit

Een stalen deur is erg in trek en is een eye-catcher voor ieder interieur. Als u op zoek bent naar een betaalbare stalen deur dan hoeft u niet verder te zoeken. Mr-noir.nl heeft een breed en betaalbaar assortiment met verschillende vlakverdelingen waar u uit kunt kiezen.

Prijs van een stalen deur

De prijzen van een stalen deur op de website www.mr-noir.nl/stalen-deuren beginnen al vanaf € 395,-. Dit is veruit de goedkoopste stalen deur in Nederland en België. Door groot in te kopen vanuit een eigen fabriek in het buitenland kan Mr Noir deze prijzen hanteren. Kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk en dat kunnen ze garanderen door jarenlange ervaringen in de staal industrie.

Verschillende type stalen deuren

Een stalen deur kent 3 verschillende types die ieder op een andere manier geïnstalleerd en gebruikt kunnen worden. Bekijk hieronder de verschillende stalen deuren die Mr Noir in het assortiment heeft opgenomen tegen zeer scherpe prijzen.

Stalen binnendeur met kozijn

Een stalen binnendeur wordt geleverd met kozijn en werkt net als een traditionele houten binnendeur. De deur valt dicht tegen het kozijn en reduceert zo geluid en tocht vanuit bijvoorbeeld de gang. Dit is tevens de meest gekozen plek voor een stalen binnendeur. De doorgang van de gang naar de woonkamer is de perfecte plek waar uw stalen deur het mooiste tot zijn recht komt.

Stalen taatsdeur zonder kozijn

Anders als bij een stalen binnendeur met kozijn heeft u bij een stalen taatsdeur geen kozijn en kan de deur beide kanten open en dicht. Dit zorgt voor een zeer praktische oplossing wanneer de deur bijvoorbeeld in de doorgang van de keuken naar de woonkamer staat of is natuurlijk ook perfect te plaatsen tussen de gang en de woonkamer. Qua uitstraling is de taatsdeur slanker dan de stalen binnendeur vanwege het feit dat er geen kozijn omheen zit.

Stalen schuifdeur inclusief schuifrails

Een andere zeer praktische en stijlvolle oplossing om een ruimte af te sluiten is het gebruik van een stalen schuifdeur. De stalen schuifdeuren van Mr-noir.nl zijn allemaal voorzien van glas. Dit geeft iedere ruimte toch veel licht. Naast het standaard transparante glas kunt u ook kiezen voor melkglas of donker glas. Alls schuifdeuren van Mr-noir.nl worden geleverd inclusief een schuifrails van 2 meter lang.

Verschillende maten stalen deuren

De maat is erg belangrijk als u een nieuwe deur koopt. Via de website van Mr-noir.nl kunt u kiezen uit standaard maten of een maatwerk stalen deur. De standaard maten hebben een vast breedte en hoogte maten zoals u hieronder kunt zien:

Standaard breedte maten: 830 en 930 mm
Standaard hoogte maten: 2015, 2115, 2315, 2500 en 2600 mm

Als uw maat hier niet bij zit dan kunt u natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor een stalen deur op maat. Hierbij geeft u Mr Noir het type deur en de afmeting van de uitsparing door. Zo kunnen zij een scherpe offerte maken voor uw stalen deur op maat.

Stalen deur samenstellen

Het samenstellen van een stalen deur is heel eenvoudig. Belangrijk is uiteraard het type stalen deur, zoals hierboven uitgelegd en de afmeting die u nodig heeft voor de uitsparing in uw muur. Voor een stalen binnendeur met kozijn moet u wel nog letten op de draairichting van uw stalen deur. Dit is te zien wanneer u voor de deur staat en deze naar u toe opent. Wanneer de scharnieren aan de rechterkant zitten is het een rechtsdraaiende deur.