Vakbekwame chauffeurs

Bent u opzoek naar een taxi in de omgeving van Geleen of Sittard??? Dan bent u bij BTI Tax aan goeie adres. Wij verzorgen alle soorten taxi ritten denk hierbij aan straattaxi, airport taxi en business taxi. Heeft u meteen een taxi nodig die u naar u locatie brengt zonder lange wachttijden. Bel dan meteen met BTI TAX Geleen Sittard op het nummer 06 22 33 45 66 of stuur een email naar info@btitax.nl.

Heeft u een airport taxi nodig boek dan eenvoudige u online airport taxi met ons nieuwe offerte systeem. Dan bent u altijd verzekerd van een comfortable taxi rit zonder zorgen naar het airport.

Onze speciaal hiervoor geselecteerde en vakbekwame chauffeurs dragen een kostuum zijn servicegericht, behulpzaam, flexibel en discreet. Onze chauffeurs helpen je tot in de puntjes met onder andere het uitladen van je bagage tot het helpen van inchecken. Onze chauffeurs spreken ook meerdere talen zoals engels en duits. Ons wagenpark bestaat alleen uit zeer nette en luxe mercedessen. Wij doen trouwens ook groeps vervoer.