De voordeligste optie naar de vliegvelden, vanuit Limburg!

Een chauffeur met taxi of taxibus brengt u op ieder willekeurig tijdstip comfortabel tot aan de vertrekhal van elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Met onze ruime ervaring op airport taxi en scherpe prijzen maakt u gebruik van een betrouwbare dienstverlener, waarbij kwaliteit hoog in ’t vaandel staat.
Voor uw taxi vanuit regio Limburg naar Schiphol, Eindhoven Airport, Dusseldorf of een ander vliegveld bieden wij vaste en dus duidelijke tarieven aan op onze website.

Boek uw airport taxi in drie stappen:

  • Vul je ritgegevens in

Kies gemakkelijk uw Ophaaladres, Luchthaven, aantal personen en Retourreis als nodig is. Uw krijgt meteen de ritprijs te zien.

  • Vul uw vertrek gegevens

Vul gemakkelijk uw vertrek gegevens in + Retour gegevens (indien van toepassing)

  • Boek uw taxi airport

Kies uw betaal optie en boek uw airport taxi. Meteen na het boeken krijgt u van ons een boekingsbevestiging met alle details van uw reis.
Van deur tot deur reizen, zonder gesleep met koffers, zonder hoge parkeerkosten en toch 24 uur per dag persoonlijke service door onze vakkundige chauffeurs. Bij elke luchthaven brengen we u zo dicht mogelijk bij de vertrekhal. Wij checken voortdurend de tijd van je vlucht en houden hier rekening mee met betrekking tot het tijdstip dat je wordt opgehaald op het vliegveld. Zo zijn onze chauffeurs altijd optijd.

Voordeel van online een taxi boeken is het voordelige tarief en dat jouw taxi al besteld is. Verder heb je geen gedoe met betaling aangezien ook dat al is geregeld. Dus kort om u kunt er zeker van zijn dat u taxi klaar staat!

https://www.vliegveldtaxilimburg.nl/