BTI-Tax

Teveel betalen voor een taxi is verleden tijd! BTI TAX is veilig en voordelig. We staan bekend om onze goede service en vriendelijke chauffeurs. Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Moet u op tijd voor een meeting zijn? Onze luxe VIP taxi zorgt ervoor dat u tijdig zult arriveren.

BTI-Tax is een jong en dynamisch, Geleens taxibedrijf waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staan met goed opgeleide chauffeurs. Ons wagenpark bestaat hoofdzakelijk uit luxueuse mercedessen.Wij zijn ervan overtuigd op al uw vragen over vervoer een passende oplossing te kunnen bieden. Je hebt een pakje dat dringend ter plaatse moet zijn, dan is BTI-Tax er voor u. U of uw klant wordt in stijl naar de nationale of internationale luchthavens gebracht.

Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Onze taxicentrale, is volledig uitgerust met een datacommunicatiesysteem. Dit laat ons toe een zeer snelle en efficiënte communicatie te voeren, tussen de centrale en taxi’s. Resultaat: minimale wachttijden.

Naast het conventionele taxivervoer, kan u bij ons ook steeds terecht voor bv. verre verplaatsingen, shuttleservice of luchthavenvervoer. Wij garanderen u: 24 uur per dag bereikbaarheid, stipte dienstverlening, verzorgd, beleefd en gediplomeerd personeel & steeds goed verzorgde en onderhouden auto’s.

Naam: BTI-Tax
Plaats: Geleen Limburg (NL)
Tel. 0031 (0)6 22 33 45 66

http://www.bti-tax.nl/

Met taxi naar vliegveld

Uw reis begint bij de voordeur met BTI TAX! Wij brengen u snel, veilig èn voor een betaalbare prijs naar het vliegveld van uw keuze.

B2B Taxi

EEN TELEFOONTJE OF EMAIL VOLSTAAT OM ONS TE BEWEGEN

In Europa brengt men steeds meer tijd door in de auto, zou het daarom niet prettig zijn om deze tijd nuttig te besteden? Met een privé chauffeur van BTI-Tax kan dat. Hij brengt u vlot en comfortabel naar uw bestemmingen terwijl u achterin alvast uw vergadering voorbereidt en enkele telefoongesprekken voert.

Zo is ons wagenpark afgestemd op accuraat, comfortabel en betrouwbaar vervoer. Onze wagens zijn stijlvol maar discreet, en voorzien van telefoon, leeslampjes, navigatie, DVD, internet, minibar en airconditioning. Uiteraard worden onze auto’s door ervaren, opgeleide directiechauffeurs bereden. Gaat u zelf op reis of verwacht u gasten uit het buitenland? Dan kunt u zich laten brengen of halen door onze professionele chauffeurs. In plaats van dure parkeerkosten kunt u nu comfortabel voor de deur van de vertrekhal uitstappen, waarna de chauffeur u uiteraard helpt met uw bagage.

U heeft een belangrijke klant, een hoogwaardig bezoek en het ontbreekt u aan tijd om een desbetreffende persoon op een goede manier op bestemming te brengen. Wij verzekeren U een snel, verzorgd en discreet personenvervoer in binnenland en buitenland, Sight-seeing, afhalen van de luchthaven, of speciale business service, …

B2B Taxi van BTI TAx Staat voor u klaar.

http://www.bti-tax.nl/