Persbericht: Bloggers Nederland, maakt bloggers gratis zichtbaar!

MELD JE NU GRATIS AAN!

Groningen, 14 maart 2019 — Bloggers Nederland is een initiatief van ‘Outstanding Classroom‘. Eigenaresse Esther Roos is zelf een enthousiast blogger. Samen met de cursusleider WordPress, Joost Poppinga, merkte zij dat bloggers op het internet dikwijls moeilijk te vinden zijn. Zoektochten middels zoekmachines leiden vaak tot teleurstellende resultaten. Bloggers Nederland brengt hier verandering in.

GRATIS AANMELDING EN PUBLICATIE op https://bloggersnederland.nl

Onze site heeft als doel de vindbaarheid van bloggers uit Nederland te verbeteren. Veel bloggers dromen er van om een grote influencer te worden en natuurlijk vinden ook wij dat je altijd moet proberen je dromen te verwezenlijken.

Maar groot is niet altijd zaligmakend. Vaak vind je meer dicht bij huis. Dit word ook wel micro-niveau genoemd. Uit de statistieken van instagram blijkt dat de engagement rate op micro-niveau een stuk hoger ligt dan bij de grote reuzen. Tevens is gebleken dat je op micro niveau een trouwere band met volgers kunt hebben en dat deze volgers ook vaker de moeite nemen om te reageren.

Bedrijven die op micro-niveau met bloggers of influencers willen samenwerken, kunnen op onze site makkelijker bloggers vinden.

GRATIS INSCHRIJVEN OP BLOGGERS NEDERLAND

Kortom: ga naar ons inschrijfformulier ( https://bloggersnederland.nl/aanmelding/ ) en schrijf je in voor een gratis vermelding. Wij zullen er alles aan doen om bloggers zichtbaar te maken.

“Blogs zijn moeilijk te vinden middels de zoekmachines. Bloggers Nederland heeft als doel de vindbaarheid te vergemakkelijken” aldus Joost Poppinga cursusleider WordPress en initiatiefnemer van Bloggersnederland.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE (NIET VOOR PUBLICATIE)

Wil je meer informatie mail ons dan via info@bloggersnoordnederland.nl of gebruik het contactformulier op de website.