VCA examens haal je makkelijk met Verduijn.info

Moet jij binnenkort een VCA examen doen? Dan moet je zorgen dat je goed voorbereid bent en dat kan met een cursus van Verduijn.info. Met een slagingskans van 95% heeft Verduijn al meer dan 8000 cursisten geholpen. Als je een VCA cursus bij Verduijn afneemt kan je binnen tien minuten al beginnen met oefenen. Wil jij ook zeker zijn van succes? Dat VCA gewoon in één keer binnenhalen bestel dan direct een cursus. Er zijn verschillende soorten VCA’s en wij hebben cursussen voor alle types:

B-VCA

B-VCA staat voor basis VCA en deze heb je vaak nodig als je voor een aannemer gaat werken en op verschillende bouwplaatsen komt. Met een basis VCA diploma toon je aan de je de algemene kennis over gezondheid, milieu en veiligheid goed beheerst en kunt toepassen in de praktijk. Door het opdoen van deze kennis vergroot je de veiligheid van jezelf en ook die van de collega’s waarmee je werkt. Je hebt kennis van regelgeving, wetgeving en je weet hoe je gevaarlijke handelingen en situaties kan herkennen en voorkomen.

VOL-VCA

VOL-VCA staat voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Als jee operationeel leidinggevende bij een aannemer bent of als ZZP’er werkt (als onderaannemer) dan heb je dit diploma nodig. Met het VOL-VCA diploma toon je aan dat algemene kennis met betrekking tot gezondheid, milieu en veiligheid bezit en dat je deze kennis kunt gebruiken in de praktijk. Door het opdoen van deze kennis vergroot je de veiligheid van jezelf en ook die van de collega’s waarmee je werkt. Je hebt kennis van regelgeving, wetgeving en je weet hoe je gevaarlijke handelingen en situaties kan herkennen en voorkomen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor opdrachtgevers, managers en natuurlijk ook werknemers.

Onze VCA-cursussen leiden op voor het officiële diploma. De cursus Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA ) is speciaal bestemd voor leidinggevenden en ZZP’ers. Het diploma is 10 jaar geldig. Wanneer je dit pakket besteld hebt, krijgt je binnen 5 minuten uw inloggegevens waarmee je kunt aanmelden op de elektronische leeromgeving. Je kunt examen doen op maar liefst 56 locaties in Nederland.