Airport Taxi BTI Tax

Airport Taxi BTI TAX Limburg

BTI Tax nodigt u uit een kijkje te nemen op onze website om zo kennis te maken met het bedrijf.

BTI Tax Een jong bedrijf met ervaren, betrouwbare chauffeurs uit Limburg. Een bedrijf waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en een laagse prijs nog samen gaan. En wat dag en nacht klaar staat om u naar de bestemming te brengen. Elke klant is voor ons zeer belangrijk. Of het nu om een korte rit binnen Geleen en Sittard of om een lange rit gaat, wij staan voor u klaar. Onze chauffeurs zijn sociaal vaardig en spreken naast Nederlands ook Engels. Wilt u in de taxi met met pinpas of creditcard betalen? Dan is dat bij ons geen enkel probleem. Maar ook contant is geen enkel probleem bij BTI Tax Geleen Sittard.

Airport taxi

Wij rijden ook Airport Taxi ritten.

Ontspannen naar uw Airport voor een zakenreis of vakantie? BTI Tax zorgt ervoor dat u veilig en op ruim optijd aankomt. Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van of naar het gewenste Airport dat u wilt met onze comfortabele luxe taxi tegen een voordelig en vast laag tarief. De Taxi Chauffeur van BTI Tax zorgt ervoor u op de afgesproken plek komt ophalen en dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

En met onze online boekings formulier is het ook nog eens vrij makkelijk  te boeken.

Dus boek vandaag nog tegen een zeer aantrekkelijke prijs een airport taxi bij BTI Tax.

Boekt u liever een Airport taxi per telefoon. Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 0031 (0)6 22 33 45 66

Airport taxi op maat bij BTI Tax.

onze airport taxi partners Ahrotax