Steiger Huren bij SBM

Steiger Huren bij SBM

Steigerbouw Maastricht werkt voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Wij kunnen komen kijken op locatie welke steiger het beste bij uw werkzaamheden past. Wij monteren en demonteren de steigers voor u. Dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Vanuit Zuid Limburg te Maastricht opereert onze organisatie door het hele zuid limburg. De jarenlang opgebouwde ervaring en voorraad steigermateriaal probeert SBM zo efficiënt mogelijk voor u in te zetten.

Onze gediplomeerde steigerbouwers zijn inzetbaar in de restauratie, renovatie, onderhoud, nieuwbouw en verbouw zowel voor de particulier als zakelijke markt.
Belangrijke peiler binnen onze bedrijf is onze serviceverlening. Ons betrokken team met ervaren medewerkers denkt flexibel met u mee.  Dit alles natuurlijk binnen het kader van voorschriften en regelgeving. Zo is SBM sinds 2018 VCA-gecertificeerd waardoor opdrachtgevers weten wat men kan verwachten van SBM op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Verder volgt SBM de CAO voor de Bouwnijverheid. Voor het beste resultaat geven wij je een deskundig advies. Het werken op hoogte vergt namelijk een stukje vakmanschap en veiligheid!

SteigerBouw Maastricht Staat altijd voor je klaar als het gaat om steiger verhuur.

https://www.steigerbouwmaastricht.nl/

 

Veiligheid voor alles

Werken op hoogte brengt altijd risico met zich mee. Wij werken daarom met kwaliteitsmerk steigers. Daarnaast werken onze Steigerbouwers altijd volgens richtlijnen van de Arbeidsinspectie, rekening houdend met de veiligheidseisen.

Per 1 januari 2018 gelden nieuwe regels voor de opbouw van een rolsteiger. Deze nieuwe regelgeving geldt ook voor rolsteigers die voor deze datum zijn aangeschaft. We leggen hier uit wat deze nieuwe regelgeving inhoudt en hoe je je bestaande rolsteiger eenvoudig kunt upgraden zodat deze voldoet aan de nieuwe regelgeving.

 

Hoe hoog mag een rolsteiger zijn?

De brede rolsteigers mogen zowel binnen als buiten gebruikt worden tot een maximale werkhoogte van 22 meter. De smalle rolsteigers mogen binnen en buiten tot een werkhoogte van 14 meter worden gebruikt. Bij rolsteigers spreken we van platformhoogte als het gaat om de afstand van de ondergrond waar de rolsteiger op staat tot de bovenste werkvloer. De werkhoogte is vervolgens 2 meter hoger (dus werkhoogte = platformhoogte + 2 meter). Onder binnengebruik wordt het gebruik in een winddichte ruimte verstaan. Het is niet toegestaan om de werkvloer te verhogen met bijvoorbeeld bankjes, trappen of andere opstappen.